Categories
Assortiment

Purmerkazen

Wanneer je aan Nederland denkt, denk je al snel aan groene weiden en grazende koeien. En die koeien staan aan de basis van Noord-Hollandse Purmerkaas met het Rode Zegel.

Wanneer je aan Nederland denkt, denk je al snel aan groene weiden en grazende koeien. En die koeien staan aan de basis van Noord-Hollandse Purmerkaas met het Rode Zegel. Want deze unieke kaas is afkomstig van de rijke voedingsbodem van de Noord-Hollandse polders. Heerlijk romig, met een volle smaak! Lekker grazen voor de heerlijkste kazen!

Het geheim achter Noord-Hollandse Purmer met het Rode Zegel?

Hij is gemaakt met 100% Noord-Hollandse Weidemelk. Die is afkomstig van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, ten minste 6 uur per dag in de wei staan. Zo hebben ze meer ruimte om te bewegen. En dat zorgt voor lekker romige melk: de ideale, natuurlijke basis voor een heerlijk romige kaas met een volle smaak. Deze melk zit gegarandeerd in onze Noord-Hollandse Gouda. Zo bieden en onze boeren en wij je de lekkerste Noord-Hollandse Gouda met 100% Noord-Hollandse weidemelk.

Weidemelk-logo
Weidemelk is verse zuivel van Nederlandse bodem. Het garantiezegel Weidemelk garandeert dat de zuivel afkomstig is van Nederlandse koeien die van het voorjaar tot het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen. Kies je voor Weidemelk dan maak je dus een bewuste keuze! Je helpt er bovendien voor te zorgen dat er in Nederland koeien in de wei kunnen blijven grazen. Want een koe in de wei, dat is typisch Nederlands!  Je herkent de Weidemelk-producten in het assortiment aan het Weidemelk-logo.