Het laatste Nieuws

Franchisenemer gezocht!

We zijn op zoek naar een ondernemersechtpaar voor onze vestiging in …..

Lees meer…

Spaaractie!

Spaar mee met ons succesvol spaarsysteem!
Bij iedere bestede €5,- ontvangt u een spaarzegel, is uw kaart vol? Dan ontvangt u direct €5,- korting op gekochte artikelen.

Kaas en Zo Wassenaar


20-imageHet kan u niet ontgaan zijn; U vindt hier enthousiaste mensen die u graag van de lekkerste kaas voorzien, laten proeven en de nodige informatie verschaffen. Vooral de boerenkaas zetten zij graag als een paradepaardje neer: Wat dacht u van een smeuïge boeren of een pittige Klassiek? Alom bekend in Wassenaar is onze Boeren Ambacht…60 kilo kaas aan 1 stuk! Verder treft u ons minder zoute Noord-Hollandse Purmer assortiment in volledige vorm aan; dat wil zeggen ook de 35+ varianten van jong tot oud!

De bronzen medaille als beste Nederlandse kaasproever behaald in 2010 en de jarenlange ervaring in andere kaaswinkels mogen we hier dus wel spreken van een echte kaaskenner!

Dat Wassenaar een bevolking heeft met veel nationaliteiten komt ons bijzonder goed uit; onze winkel ligt vol met heerlijke buitenlandse kazen uit alle windstreken.Ons motto is : “speciaal, vers en voor elk wat wils” is dan ook erg op zijn plaats.
Onze notenbar is onlangs voor zien van nieuwe notenmixen en desgewenst wordt er voor u speciaal samengesteld! Natuurlijk is er ook een mooi wijntje te vinden bij uw kaasje, een mooi assortiment van wit, rood en rose.

Naast al deze lekkernijen kunt u ook de nodige tapas hapjes verkrijgen, onze medewerkers hebben voor u tal van eenvoudige menusuggesties die u met onze producten kunt maken. Daarbij is het natuurlijk enorm leuk en inventief om met een (kaas)cadeau pakketje voor de dag te komen. Er staan reeds enkele gepresenteerd , maar u kunt natuurlijk ook zelf in overleg het een en ander samen laten stellen. Gegarandeerd succes!

Kom snel eens kijken en laat u verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment!

 

Kaas en Zo Wassenaar

o.l.v. Jan –Willem Blommers

Luifelbaan 9
2242 KT Wassenaar
070-5118629
wassenaar@kaasenzo.nl

maandag 9:00 18:00
dinsdag 9:00 18:00
woensdag 9:00 18:00
donderdag 9:00 18:00
vrijdag 9:00 18:00
zaterdag 8:00 17:00