Het laatste Nieuws

Franchisenemer gezocht!

We zijn op zoek naar een ondernemersechtpaar voor onze vestiging in …..

Lees meer…

Spaaractie!

Spaar mee met ons succesvol spaarsysteem!
Bij iedere bestede €5,- ontvangt u een spaarzegel, is uw kaart vol? Dan ontvangt u direct €5,- korting op gekochte artikelen.

wijn

wijn-image

Zoveel wijnen zoveel wensen… onze leverancier selecteerde een mooi aanbod passend bij ons kaasassortiment.

Van Argentinie tot Zuid-Afrika zijn er mogelijkheden om te zoeken naar uw favoriete smaak. Daarbij willen wij onze hardlopers even extra benadrukken.

Met grote regelmatig worden er bij onze ondernemers proeverijen georganiseerd; houdt u dus onze agenda goed in de gaten. De proeverijen varieren van enkel wijnproeven tot kaas -en wijncombinaties waarbij u alproevende op zoek kunt naar u ideale combinatie.

Enkele toppers uit ons assortiment:

Château des Eyssards Sauvignon Blanc

een absolute aanrader als aperitiefwijn en heerlijke combinatie bij gekookte en gebakken vis- en schelpdieren, past ook uitstekend bij de wat jongere kaassoorten

Niel Joubert Shiraz Rose

warme geuren van vers zomerfruit die uitstekend passen bij kipgerechten of salades. Serveer de rose tussen de 8 en 10 graden Celsius en geniet er ook van op een zonnig terras.

Santa Carolina Late Harvest

met zijn kleur van bleek goud en aroma’s van citrus, abrikoos en meloen een aanrader bij sterk geurende kazen. De smaak is intens en diverse aroma’s komen laag voor laag naar voren. Past ook goed bij een vers fruitdessert.

Calem Port

een van Portugals bekendste en geliefdste Porthuizen hebben wij geselecteerd als leverancier. Bij ons kunt u terecht voor een White, Ruby of Tawny maar ook regelmatig treft u een mooie Vintage of Late Bottled Vintage aan.