Het laatste Nieuws

Franchisenemer gezocht!

We zijn op zoek naar een ondernemersechtpaar voor onze vestiging in …..

Lees meer…

Spaaractie!

Spaar mee met ons succesvol spaarsysteem!
Bij iedere bestede €5,- ontvangt u een spaarzegel, is uw kaart vol? Dan ontvangt u direct €5,- korting op gekochte artikelen.

Wie zijn wij?

wiezijnwij-image

Kaas en Zo…

Kaas en Zo is een jonge franchiseformule met ruim 20 winkels en is onderdeel van Den Hollander Kaasspecialiteiten BV te Kamerik (gemeente Woerden) gelegen in het kaashart van Nederland. Een enthousiast team medewerkers voorziet de winkels van allerlei services en gemakken die het de ondernemers mogelijk maken u optimaal van dienst te zijn.

Locatie

De winkels zijn gesitueerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht en worden gedreven door ondernemers met gevoel voor lekker eten. Zij bedienen u met de mooiste producten op het gebied van Hollandse kaas, Boerenkaas, buitenlandse kaas, noten en zuidvruchten, wijn en andere lekkernijen. Kwaliteit en versheid hebben de hoogste prioriteit en de variatie in producten doet u versteld staan. Wij nodigen u van harte uit om in een van onze winkels een kijkje te komen nemen zodat u zelf kunt proeven wat wij bedoelen.

Kaas en Zo

Historie

Bas den Hollander opende zijn eerste kaaswinkel, Den Hollander Kaasmarkt,  in de Beethovenstraat 86 te Amsterdam op 21 jarige leeftijd. Nadat hij 5 jaar in deze winkel zelf actief is geweest is hij met zijn team gestaag andere Den Hollander Kaasmarkten gaan openen. Na verloop van tijd werden ook alle Den Besten winkels overgenomen en daarna was het tijd voor een nieuwe formulenaam!  Ondanks dat de achternaam Den Hollander een unieke naam is welke aansluit bij een oer-Hollands product als kaas hebben wij gemeend dat de naam ‘Kaas en Zo voor kaasvariaties en andere traktaties’ beter aansluit bij het huidige assortiment en de wensen van de consumenten.

Sinds 1994 is Den Hollander Kaasspecialiteiten B.V. gevestigd in Kamerik (gemeente Woerden) van waaruit de handelsactiviteiten en het aansturen van de franchise organisatie Kaas en Zo plaatsvinden. De Den Hollander Kaasmarkt en de Den Besten Winkels zijn de afgelopen 5 jaar omgebouwd naar de Kaas en Zo formule. Een goed voorbeeld hiervan vind u in Amsterdam Beethovenstraat 31; recentelijk vond een verhuizing plaats naar een groter en ruimer pand alwaar wij verder kunnen groeien en de consument nog beter van dienst kunnen zijn.

NNKC

Impressie van de passie van onze ondernemer Stijn uit Uithoorn.