Het laatste Nieuws

Franchisenemer gezocht!

We zijn op zoek naar een ondernemersechtpaar voor onze vestiging in …..

Lees meer…

Spaaractie!

Spaar mee met ons succesvol spaarsysteem!
Bij iedere bestede €5,- ontvangt u een spaarzegel, is uw kaart vol? Dan ontvangt u direct €5,- korting op gekochte artikelen.

Hollandse kaas

Ons Hollandse kaas assortiment kunt u onderverdelen in Noord-Hollandse kaas,
boerenkaas, geitenkaas en kruidenkaas.

Noord-Hollandse kaas

Een ruime sortering Purmerkaas is met zorg voor u gerijpt en vind dagelijks de weg naar onze winkels.

Purmerkaas vindt zijn oorsprong in het eerste klas, licht zilte weidegebied van Noord-Holland. Dit is een kaas met een beschermde oorsprong benaming; een van de Europese gemeenschap verkregen predicaat. Dit predicaat wordt uitsluitend toegekend aan producten die dankzij hun oorsprong uniek zijn in de wereld. Het bereidingsproces is daarbij nauwkeurig vastgesteld en is specifiek voor de Purmer. Zo wordt de Purmer onder andere minder lang gepekeld en bevat daardoor minder zout. Purmer is in 7 leeftijden verkrijgbaar en ook in diverse lightvarianten.

Boerenkaas

Onze boerenkaas verdient de naam Boerenbest, de kazen worden traditioneel bereid op de mooiste boerderijen in het Groene Hart.

Al onze boeren zijn gecertificeerd; zij voldoen aan de strenge normen en voorwaarden op het gebied van bereidingswijze, hygiene, kwaliteit en bedrijfsvoering. De soorten die u bij ons aantreft varieren natuurlijk in leeftijd en het verdiend aanbevelingen om enkele soorten naast elkaar te proeven zodat u met de juiste smaak naar huis gaat.

Geitenkaas

Natuurlijk ontbreken in het geheel de geitenkazen niet welke steeds ruimer aan u gepresenteerd worden.

Geitenkaas is een groeiende markt en biedt een uitstekend alternatief voor mensen met lactoseintolerantie. Geitenkaas is in diverse leeftijden verkrijgbaar eventueel met kruiden als koriander en fenegriek.

Specialiteiten

In al onze winkels wordt het bovenstaande assortiment naar wens aangevuld met de volgende kazen:

(Boeren)kruidenkazen, Friese nagel, Oude kanter, Maasdammers en echte Sleutelleidse.

Ouwe Woerdenaar

Onze huisspecialiteit willen wij u niet onthouden. Wat een kaas! Speciaal geselecteerd en natuurgerijpt. Met een leeftijd van 12 maanden, goed snijdbaar met een fijn kristalletje.

De kaas is te herkennen aan haar zwarte uiterlijk met daarop de afbeelding van het Wapen van Woerden. Ze is ook verkrijgbaar in een lightvariant!